• Ιούλιος

    28

    2018
  • 1393
  • 0
Καθαρισμός κινητήρα με Panthro Carbon Remover

Καθαρισμός κινητήρα με Panthro Carbon Remover

Ως χρήστες αυτοκινήτων από μικροί, τρελαμένοι με την αυτοκίνηση και ιδιαίτερα τα παλαιά αυτοκίνητα είχαμε πάντα το πρόβλημα της πτώσης της απόδοσης των κινητήρων ΜΕΚ με την πάροδο του χρόνου κατά την χρήση.

Η πτώση αυτή είχε να κάνει με την συσσώρευση άνθρακα σε διάφορα σημεία του συστήματος εισαγωγής-εξαγωγής, στις βαλβίδες στα πιστόνια, στον θάλαμο καύσης και σε άλλους αισθητήρες ή καταλύτες. Ιδιαίτερα στα παλαιά αυτοκίνητα με καρμπιρατέρ αυτό ήταν ιδιαίτερα εμφανές σχετικά σύντομα και ο μόνος τρόπος ήταν είτε κάποια χημικά είτε το λύσιμο και επισκευή του κινητήρα.

Πριν από έξι χρόνια εγκαταστήσαμε αρχικά μια μικρή γεννήτρια ΗΗΟ σε ένα αυτοκίνητο με σκοπό την αύξηση της απόδοσης αλλά στην πορεία ανακαλύψαμε τα πλεονεκτήματα της καύσης του ΗΗΟ στον κύλινδρο σε συνδυασμό με το ορυκτό καύσιμο. Με το λύσιμο του κινητήρα πριν τρία χρόνια έγινε εμφανές πως κάτι διατηρούσε σε άριστη κατάσταση τον κινητήρα εσωτερικά. Αυτό ήταν η μικρή γεννήτρια ΗΗΟ που δούλευε παράλληλα για πολλά χιλιάδες χιλιόμετρα. Έκτοτε στις εγκαταστάσεις μας στο Κορωπί σχεδιάστηκαν, δοκιμάστηκαν και παράχθηκαν αρκετές δοκιμαστικές γεννήτριες για να φτάσουμε τελικά στην σειρά των μηχανημάτων Panthro Carbon Remover.

Τα μηχανήματα χρησιμοποιούν το αέριο προϊόν της ηλεκτρόλυσης το οποίο παράγεται από τις ειδικά κατασκευασμένες γεννήτριες και ελέγχεται από κατάλληλες ψηφιακές μονάδες για τον έλεγχο της διαδικασίας καθ’ όλη την διάρκεια του καθαρισμού.

links

© Copyright 2018 Panthro Carbon Remover